søndag 23. september 2012

Pitapizza


Søndager er tid for å slenge beina på bordet og se på reprise av ukas serier. Hva passer vel ikke bedre enn å la både store og små lage sin egen favorittpizza.

Ingredienser:

400 g kjøttdeig eller renskåret svinekjøtt
Olivenolje til steking
Pitabrød
8 ss tomatsaus
mozarella
tomat
løk
salt og pepper

Andre forslag; mais, sopp, paprika, pesto, skinke, spekeskinke, kylling, biff


Slik gjør du;
  • Brun kjøttdeigen/ svinekjøttet på god varme, krydre.
  • Legg et lag tomatsaus og kjøtt på hvert pitabrød
  • Skjær løk, tomat og mozarella i skiver og legg det på
  • Stek pizzaene på 225 grader i ca 5-7 minutter


Server gjerne rucculasalat som er vendt i balsamicoeddik til pizzaen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar