torsdag 11. oktober 2012

Kamskjell med lun potetsalat


Foto: Olav Andreas Høvik


Ingredienser

12 stk kamskjell
olje
salt og pepper

4 stk poteter
6 asparges
2 stk tomat
1 ss gressløk
1 ss god olivenolje
salt
pepper

Slik gjør du;

  • Skjær potetene i båter og kok de i lettsaltet vann til de er møre
  • Kok aspargesene i noen få minutter, du skal kjenne det knaser når du tygger i dem. Kutt de i passe store  biter
  • Kutt tomat og gressløk og bland det med kokte poteter og asparges i en bolle
  • Smak til med olje, salt og pepper


  • Pensle kamskjellene med olje og dryss på litt salt og pepper
  • Stek dem på grill i ca 30 sekunder på hver side( steketid varierer med størrelsen)
  • Server kamskjellene nystekte med lun potetsalt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar